dinsdag 3 februari 2015

Mijn daysaver Veet!



Hoi hoi,

Heb je ook zo'n hekel aan haargroei op je bovenlip? Dan ben je niet alleen! Ik heb van nature donkere haren dus als ik er niets aan doe zie je het al gauw zitten grrrr. Ik ging om de 2 a 3 weken naar mijn vaste schoonheidsspecialiste hiervoor. Op een gegeven moment werd het bij haar steeds drukker waardoor ik naar een paar alternatieven ging zoeken. 

Veet gezichtsontharingsmiddel is mijn daysaver! Ik heb een erg gevoelige huid op mijn bovenlip. Dus als ik met hars aan het werk ging kreeg ik uitslag. Met de pincet duurde het me te lang voor ik al die minihaartjes had verwijderd + het moest in daglicht en een vergrootspiegel, kostte te veel tijd. Zoals ik al zei, mijn schoonheidsspecialiste deed het met garen en dat ging snel en het werd helemaal haarvrij maar dan moest ik een afspraak maken, erheen gaan, betalen en af en toe was het pijnlijk. Nu hoef ik zodra ik wat haargroei zie het goedje erop te smeren, 5 min. in te laten werken en dan met het spateltje alles erafhalen. Met koud water afspoelen. Verkoelende creme erop..and i'm done! Heerlijk!


Eerst reinig ik mijn gezicht met mijn wasgel en scrub ik dode huidcellen weg. Dit laatste kun je weglaten. Het beste kun je dit in de avond doen of wanneer je van plan bent geen make-up te dragen voor een aantal uurtjes. Na deze behandeling kan makeup namelijk gaan irriteren op je onthaarde huid.



Zo ziet de verpakking eruit. Er zit een spatel in, het ontharingsmiddel en de naverzorgings creme.




Ik smeer het op mijn bovenlip uit met mijn vinger omdat de spatel niet precies genoeg is. Op de plekken waar je de haargroei hebt smeer je het product. Op de verpakking staat dat je het maximaal 10 min. erop mag laten zitten maar de allereerste keer dacht ik na 5 min. het is nog niet allemaal eraf dus liet ik het nog 3 minuten zitten. Dit had ik met mijn gevoelige huid beter niet kunnen doen. Daarna werd het rood en kreeg ik een brandende bovenlip met toch nog die uitslag wat ik na het waxen ook krijg. Bij een 2e keer kwam ik tot de conclusie: no matter what 5 MIN! is voldoende bij mij. Ik schraapte voorzichtig met de spatel alle product af. Mochten er haartjes overblijven dan kun je ze er met een vochtige ruwe handdoek afvegen. Flink met koud water resterende product afwassen, cremepje erop en klaar ben je!



Het spateltje heeft twee zijden, een smalle om het product mee aan te brengen en een brede om al het product met de verwijderde haartjes weg af te schrapen (zachtjes).





Goed afspoelen met koud water. Daarna de verzorgende crème aanbrengen.



Zoals je ziet is het mooi haarvrij. Wel nog een beetje rood onder mijn neus maar dat trok na 10 min helemaal weg. Het glimt nog na van de verzorgende crème maar ook die trekt zeer snel in. 

Het enige wat niet zo lekker is is de geur van de ontharingscreme. Het begint ook te pitsen na een minuutje of twee. Zorg ervoor dat je het zo min mogelijk in aanraking brengt met je lippen. Dan kunnen er namelijk wondjes ontstaan. Voor de rest is het voor mij de beste alternatief als ik voor die dag opvallende lipstick wil dragen. Mooie verzorgde huid boven mijn lippen.

Heb je nog vragen of commentaar zet ze onder in de comment box and i will get back to you! 

xxx Scarlett 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten