dinsdag 27 januari 2015

Benefit Brow Bar



Een paar weken terug had ik de Benefit workshop bijgewoond. Daar hadden we in onze goodiebag een gratis brow treatment aangeboden gekregen t.w.v 21 Euro. Vanaf heden is er dus ook een Benefit Brow Bar aanwezig in Douglas Roermond. Hier zijn de foto's van de treatment gisteren. Charlotte de visagiste heeft de treatment bij mij gedaan, zo'n lieve dame! 

Een before foto (video op mijn instagram)















Op zich heb ik een mooie wenkbrauw vorm van mezelf, maar als ze groeien worden ze borsteliger aan de voorkant. Ik heb mijn vaste epileerder van wenkbrauwen en bovenlip maar zei heeft het zo druk soms dat ik het vaker zelf ga doen en dan wil er nog wel eens iets mis gaan...Gelukkig


Schrik niet van het hele zwarte op mijn wenkbrauwen.. omdat ik zelf donkerbruine haartjes heb vond ze het het mooist om mijn wenkbrauwen zwart te kleuren. Het is ook wel mooi in deze tijd van het jaar maar zelf prefereer ik toch ze 1 tint lichter te verven. Omdat dat mijn gezichtsuitdrukking minder hard maakt. Maar het resultaat mocht er zijn.





















Foto links: In de verf
Foto rechts: Gestyled en ingekleurd met Benefit eyebrow powder.


Stap voor stap heeft ze eerst mijn wenkbrauwen schoongemaakt met een cleanser en daarna de wenkbrauwen met een zwarte kleur in de verf gezet. Daarna heeft ze het een paar minuten laten inwerken en het verf er goed afgehaald met een reinigingsproduct. Toen begon het waxen. Ik ben wel wat gewend omdat ik het altijd met garen laat epileren, dus voor mij viel de pijn reuze mee. De wax erop, wasstrip erop en trekken maar. De kleine haartjes heeft ze met een pincet nog weggehaald en klaar waren mijn wenkbrauwen. Met een flat angled brush en Benefit Browzings brow powder in de donkere kleur heeft ze het aangezet voor die amaZING eyebrows. Bedankt Charlotte.




Thuis aangekomen heb ik mijn makeup wat bijgewerkt en mijn wenkbrauwen iets lichter gemaakt voor een lievere uitstraling voor de babyshower die avond. Een nude lippenstift en ik was ready to go.

















Vanaf nu kun je dus ook voor JOU browtreatment terecht bij Douglas Roermond en Venlo Benefit Brow Bar. Ik zou zeggen, doen!

Groetjes, liefs,

Scarlett





dinsdag 20 januari 2015

soft nourished hands


Hey allemaal,


Vandaag wil ik mijn blog wijden aan een lichaamsdeel die we veel gebruiken maar misschien niet genoeg aandacht geven en verzorgen: Onze handen. Wanneer ik een afspraak buitenshuis heb zoals een diner, uitje of wat nog meer.. begin ik altijd met het uitzoeken van wat ik aan wil, welke schoenen erbij gaan en de accessoires die matchen leg ik ook vast klaar. Als ik klaar ben met het verzorgen van mijn lichaam en het opmaken van mijn gezicht en klaar ben voor vertrek merk ik vaak op mijn bestemming op dat mijn handen droog en schraal zijn. Weer vergeten even een crèmepje te pakken :( Omdat ik tot op het laatste moment mijn handen was (veel te vaak..een tic) ren ik met droge handen de deur uit. 



Nou ga ik er voortaan verandering in brengen want het is wel een lichaamsdeel en dat stukje huid waar ouderdom vroeg zijn tekenen laat zien. Dus ging ik shoppen. Mijn favo drogist van het moment is DM in duitsland (laat ik nou dicht bij de grens wonen LOL). Het is een sfeervolle ruim opgezette winkel met bekende merken maar ook producten die hier in Nederland de schappen nog niet halen. Het assortiment is groot, waar ik uren rond kan snuffelen voor nieuwe producten, must-haves en goodies. Een leuke bijkomstigheid is dat het vaak (bijna) de helft scheelt met onze NL drogisterijen prijzen! Dus ik ben dit keer eens gaan neuzen wat ze aan handverzorging te bieden hebben en dat was vrij veel. Laat ik nou net het voordeligste Duitse budgetmerk P2 Professional cosmetics in handen nemen en...nog een paar andere dingen (niet voor de handen :) Lees hier meer over P2. http://www.p2cosmetics.com/  




Als je een beautyaddict bent zoals mij dan weet je dat je nooit genoegen neemt met een soort product. Ik probeer het liefst gelijk alles uit en daarom heb ik niet een maar twee handverzorgingslijnen meegenomen om te proberen. Namelijk de So Gold collectie en de Ultra rich collectie daarbij nog een dag- en nachthandcreme. Allereerst heb ik de Gold collectie op de proef gesteld. De rest van de producten doe ik nog een review over. De producten hierboven heb ik aangeschaft. Binnenkort meer daarover.



De verpakking ziet er mooi brons/goudkleurig uit wat direct mijn aandacht trok. Het serum flesje met pipet dop is van glas. Het zijn de So Gold hand peeling met micro korreltjes om je handen goed mee te scrubben. Als de korreltjes iets grover waren geweest zou ik het pijnlijk/irriterend vinden. Dit was net de juiste consistentie. De So Gold serum voelt lekker aan smeert goed uit en droogt ook snel op dus snel insmeren. De So Gold Illuminating hand cream. voelde niet zo lekker als wat ik verwacht van een hand creme. Ik bleef hem nog lang na voelen. Ondanks dat mijn handen er zachter van werden, goed gehydrateerd waren en ik er een subtiele glimeffect aan overhield, stond iets mij in de textuur niet aan. Ik kan het met woorden niet uitleggen maar nee, niet prettig.

  

The So Gold Serum, gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst 




De So Gold hand peeling met kaviaar en goud extract


De So Gold illuminating hand cream
 

Allereerst heb ik mijn handen met de peeling goed gescrubd daarna afgespoeld met lauwwarm water. Na mijn handen goed droog te hebben gedept heb ik de serum aangebracht die diep in je huid dringt en het intens verzorgt. Als laatste heb ik de handcreme aangebracht maar zoals ik al zei het had geen fijne finishing touch. Als je goed kijkt op onderstaande foto (mijn hand voor de peeling) is het erg droog precies boven mijn duim. Dat was na deze 3 stappen plan wel voorbij moet ik zeggen. Vanochtend waren mijn handen nog steeds heel zacht. Bovendien ruiken ze allemaal wel lekker alleen de serum kan een beetje sterk worden gevonden. Overall eerste indruk: thumbs up!













  • So Gold illuminating handcream 100ml 3.95 euro
  • So Gold hand peeling 100ml 3.95 euro 
  • So Gold lift up concentrate serum 4.95 euro


Hoop dat je het een leuke review vond en voor vragen of commentaar..you know what to do...


Scarlett Glam









vrijdag 16 januari 2015

Bronzer and BB by Benefit


Hoi lieve mensen,

De afgelopen week ben ik heel druk geweest en kwam er helaas niet aan toe om een stuk te schrijven en mijn nieuwe goodies te reviewen en bloggen. Ik wil het hebben over de bronzer en multi balancing complexion perfector van Benefit. Had er al veel over gehoord en heb vorige week tijdens de workshop kennis gemaakt met het product. 






















De Hoola bronzer van Benefit is een matte, mooie bronzer die je heel goed kunt gebruiken om te contouren en shapen en die zongebruinde effect te krijgen op je gezicht. Hij is heel goed gepigmenteerd en er zit absoluut geen glittertjes in. Het is een matterende zachte poeder. Er zitten geen rode/oranje pigmenten in en dus erg geschikt voor alle huidtypen. Je kunt het zo vaak aanzetten als je wenst. Lichtjes voor een subtiele zongebruinde tint overdag of zet het wat dieper aan voor een avondje uit.












Ik moet zeggen met deze bronzer kon ik mijn contouren beter naar voren brengen dan de bronzer die ik normaal gebruik van Revlon. My next favorite dus. Hij is wat prijzig (33 Euro bij Douglas) maar ik vind hem dubbel en dwars waard. Hij zit in een kartonnen doosje met een gladde touch en er zit een ingebouwd klein vierkant spiegeltje in.Handig dus om mee te nemen in je tas om je touch-ups mee te doen. Bovendien zit er een schattig klein brushje bij van lichtblauw hout en zachte witte haartjes. De vorm van de brush is erg handig om mee te contouren.




De bigger than bb Big easy is een vloeibare skin perfector die fluweelzacht aanvoelt op je huid. Een liquid to powder finish heeft en een licht tot medium coverage heeft. Ze hebben 6 tinten en bij mijn huid past nummer 05 Beige het best. Dit zijn de tinten: 01 fair, 02 light, 03 light/medium, 04 medium, 05 beige en 06 deep beige. 04 was iets te licht en 06 veel te donker dus 05 was perfect voor mijn skintone. 





Deze formule smelt op je huid als een creme en laat een egale teint achter met een natuurlijke poederfinish. Het maakt je huid egaler en verdoezelt imperfecties en oneffenheden. Gisteren had ik alleen dit op mijn huid met de Hoola bronzer en ik meen het mijn gezicht zag er erg natuurlijk uit zonder het te verzwaren. Het is olievrij en balanceert je huidvochtigheid. Bovendien zit er een Spf 35 in die veroudering tegen gaat en bescherming bied in de zon, al zie je de zon nu niet veel in de winter, de stralingen zijn er altijd. Heel goed dus die Spf 35.


Hoop dat je het een leuke review hebt gevonden en voor vragen en of commentaar kun je altijd onderaan in de commentbox je mening achterlaten.


Liefs Scarlett Glam


















zaterdag 10 januari 2015

Benefit workshop

Jean and Jane the twinsisters and co-founders of BENEFIT
Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een top ochtend gehad met twee lieve dames, Eefje en Charlotte van Douglas en vier dames die zich ook hadden aangemeld. Het was een Benefit workshop waar veel artikelen werden besproken en de meest verkochte artikelen aan bod kwamen. We werden ontvangen aan een enorm schattig tafeltje dat roze was bekleed en volgezet met veel prachtige producten van Benefit. Lekker theetje erbij, gekleurde jellybeans en eclairtjes om van te snoepen. 


Als je bekend bent met Benefit zul je het vast met me eens zijn dat de namen van de producten super creatief zijn uitgevonden. De namen enerzijds, de verpakkingen en doosjes waren zo leuk om te zien, ik kan begrijpen dat mensen puur daarvoor een product aankopen en de verpakkingen als collector's items verzamelen. Briljant en supercreatief uitgevonden door de tweelingzussen Jean en Jane uit San Francisco



We waren met 5 vrouwen, dus toen de vraag werd gesteld wie er opgemaakt wilde worden was ik niet de enige die graag wilde LOL. Uiteindelijk werd er geloot en 'it must be my lucky day' ik won. Na een goede reiniging met de reinigingsproducten van Benefit zoals de Remove it make-up remover wat heerlijk aanvoelde heeft Charlotte een helft van mijn gezicht opgemaakt en wat me al gelijk opviel bij de basis make-up was dat mijn huid veel gladder en egaler werd door het supergoede product the POREfessional. Je zag duidelijk verschil. Wanneer ik het weer gebruik op een schone huid zal ik het resultaat fotograferen en posten. Het is echt zichtbaar verbeterd na gebruik ervan.



Daarna kreeg ik de Puff off onder mijn ogen om de ietwat opgezwollen wallen te laten slinken. Je ziet dat mijn linker onderoog dikker oogt. Na de Hello flawless foundation in Medium wat er heel natuurlijk uitzag op mijn gezicht kreeg ik de fake-up crease control concealer onder mijn ogen om de donkere kringen weg te werken en een heldere oogopslag te creëren. De wenkbrauwen werden gedaan met de 2 kleurige BROWzings cremige wenkbrauwpoeder in medium. Deze smeert heel goed uit en hecht zich goed aan de haartjes. 



Ik moet bekennen er was geen enkel product waarvan ik de textuur niet goed vond of mij tegenviel. Ze zijn allemaal silky smooth op je huid en verzorgend. Bovendien zijn het natuurlijke producten. Na een budget te hebben uitgetrokken voor deze dag (ik koop namelijk bijna dagelijks make-up) heb ik uiteindelijk gekozen voor 2 verzorgings/basisproducten die mijn huid ook ten goede komen en mijn make-up nog beter doen uitkomen en een oogschaduw pallet omdat ik er nog geen van Benefit had.




De They're real mascara en Highbrow lifting pencil had ik al. Dit zijn ook mijn alltime favorite mascara en wenkbrauw highlighter. Voor NU! Ik zal bij de producten die ik heb gekocht de details erbij zetten. En natuurlijk de leuke foto's van de workshop zelf en de goodie bag die we hebben ontvangen na afloop.





In maart 2015 zal er een nieuwe mascara te verkrijgen zijn van Benefit. Deze maakt de wimpers niet alleen langer maar het doel is meer het krullen van de wimpers. De verpakking 'echt Benefit' zal geïnspireerd zijn door de krullers die men gebruikte in de jaren 50 (als ik het me goed herinner) Nou Benefit ik kijk er naar uit! Oh ja, ergens in Juni zal er ook in Douglas Roermond een Brow bar van Benefit zijn plekje innemen. In Venlo staat er al een heb ik vernomen. Dit is wel handig. Je wenkbrauwen worden 'Benefit style' gewaxt en geshaped. Omdat Ik mee heb gedaan met deze workshop kregen ik en alle andere deelneemsters een Benefit brow waxing treatment t.w.v. 21 euro kado! En een keileuke, handige spiegel dat er uit ziet als een map, met een schattige print. Super toch!

Op 28 februari zal er weer een Benefit workshop plaatsvinden. Vol = vol dus reageer snel en plan die afspraak. Het is echt keileuk om mee te doen! 



The POREfessional:

Een zijdezachte, lichtgewicht formule om poriën en fijne lijntjes te minimaliseren voor een smoother-than-smooth huidje. 

Je kunt het onder je make-up dragen om je poriën te verfijnen en en je make-up helpen fixeren. 

Je kunt het over je make-up dragen om bijvoorbeeld te voorkomen dat je concealer begint te rullen. 

En je kunt het op je lichaam gebruiken. Blend het op je benen, billen en buik om oneffenheden te verminderen zodat je huid er glad en effen uitziet.  


Dr. Feelgood:
Een fluweelzachte balsem die je onder of over je makeup draagt (of zelfs alleen de balsem en verder niets) om fijne lijntjes en oneffenheden te minimaliseren en je huid gelijkmatig, glad en olievrij te houden voor een egalere look. Er zit een sponsje bij waarmee je het aan kunt brengen of je kunt het blenden met je vingers. Bovendien zit er vitamine C en E in en gaat het het glimmen tegen. Super!


Benefit World famous Neutrals:
Een oogschaduw pallet met 6 rijke neutrale kleuren. 2 creaseless Creme oogschaduwen in schattige mini potjes en 4 longwear poeder oogschaduwen. De 2 creme schaduwen zijn Birthday suit en My two cents en zijn een grijsbruine taupekleurige en een goudbruine kleur. De 4 poeders zijn call my buff, kiss me i'm tipsy, it's complicated, gilt-y pleasure. De pallet heeft een spiegeltje en 2 uitklapbare vleugels waar een daytime en partytime makeup tips and tricks zijn inbegrepenHet zit in een handig doosje (net een klein bijbeltje) met magneet-klik sluiting, erg leuk en handig.

Voor nog meer Benefit producten kijk in je dichtstbijzijnde Douglas filiaal. Voor nog meer leuke reviews, weetjes, make-up looks en andere leuke dingen over cosmetica e.d volg mij op instagram: scarlettglam of volg mijn blog!

Tot snel lieverds,

Scarlett Glam












woensdag 7 januari 2015

Leather look nails



Hi you babes,


I found something cool. Leather look nailpolish and the same color lipstick from this
collection. I hope you enjoy me review these products, so here we go.


The nailpolish is from the P2 'Here I AM' collection. It comes in a variety of colors. I picked out this color here because it reminds me of the leather belt i have which is my favorite. I could combine them together. The polish isn't runny nor superthick. It has the right consistency and it dries up real fast. While drying the leather look appears. I like it! The nailpolish is vegan.



Hoi babes,

Zo cool wat ik gevonden heb. Lederlook nagellak! En de bijpassende kleur lipstick van dezelfde collectie. Ik hoop dat je de review van deze producten leuk gaat vinden, enjoy!

De nagellak is van P2 "Here I AM' collectie. De collectie heeft een groot aantal kleuren. Ik heb deze kleur uitgekozen omdat ik een leren riem heb in dezelfde kleur waar ik gek op ben. Samen zou ik ze kunnen combineren. De nagellak is niet te waterig maar ook niet erg dik. Voor mij heeft het de juiste consistentie. Het droogt ook snel op. Terwijl het droogt wordt de lederlook langzaam zichtbaar. Ik vind hem goed! De nagellak is veganistisch.

It has a matte finish to it and stays on my nails for a few days, but to keep them this long i use a basecoat and a topcoat everytime. I also use a nail and cuticle replenishing oil and a handcream (doesn't show on picture) by OPI.

Het heeft een matte eindresultaat en het blijft een paar dagen op mijn nagels. Om ze zo lang goed te houden gebruik ik altijd een base - en topcoat. Ook gebruik ik altijd een nagel en nagelriem olie met een verzorgende handcreme van OPI. (handcreme niet afgebeeld)







The lipstick is also vegan and has a silver center which has a moisturizing effect on the lips. The color is brownish copper which i liked. It has two little magnets on the cap which makes it very easy to close and keeps it from opening in your bag. I didn't like the texture of the lipstick much. It doesn't glide over your lips like i'm used to. But overall it has a good pigmentation and it's vegan so does not have a scent or taste to it.  

De lippenstift is ook veganistisch en heeft een zilverkleurige kern die de lippen verzorgt en hydrateert. De kleur is bruin, koperachtig wat ik mooi vond. Het heeft twee magneetjes in de dop waardoor hij dicht klikt en makkelijk sluit. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat hij openvalt in je tas. Wij vrouwen en spullen vinden in je tas is altijd een zoektocht LOL. De textuur vond ik niet zo fijn. Hij smeerde niet zo lekker uit over mijn lippen zoals ik dat gewend ben van andere lipsticks. Maar hij heeft een goede pigmentatie. Omdat het veganistisch is heeft het geen geur of smaak.




I will name the specific productinformation down below. See you next time.

XOXO Scarlett

Ik zal alle productinformatie onderin neerzetten. Tot de volgende keer.

knuffelkus, Scarlett




  • Nails: P2 here i am collection leather look '020' Elegant Ochre (vegan)
  • Markwins proffesional nail care base coat 
  • Markwins Proffesional nail care finishing touch top coat 
  • OPI Avoplex nail and cuticle Replenishing oil
  • lips: P2 her i am beauty amazon lipstick '020' Powerful Copper (vegan)